Delovna mesta prihodnosti

Preoblikujemo izkušnjo vaših zaposlenih

Pestra ponudba modulov in storitev za vzpostavitev celovitih aplikacijskih rešitev.

Pametno načrtovanje

Uporaba programske rešitve je primerna za vsa podjetja, ki želijo začeti digitalizirati svoje procese, uporablja pa se tudi kot dopolnilo že nameščenim sistemom. Omogoča boljši vpogled v potrebe in lažje izpolnjevanje poslovnih ciljev, kot so izkoriščenost, pravočasnost in učinkovitost.
Razumemo, da morajo podjetja imeti boljši vpogled v svoj vsakdanji urnik, hkrati pa se zavedamo, da večina od njih ni navajena polavtomatskih sistemov razporejanja. Prvi korak, ki ga je treba narediti, je zmanjšanje ročnega dela in ustvarjanje vizualnega vpogleda. Skupaj z oddelkom za načrtovanje bomo poskrbeli, da bo ta cilj dosežen karseda hitro.

Nadzor delovnih procesov

Okoljski in družbeni dejavniki danes delovna mesta premikajo v novo smer. Podjetja posvečajo več pozornosti analizi delovnega mesta, preprečevanju in nadzoru nevarnosti, usposabljanju in izobraževanju zaposlenih.

Omogočamo pregled nad izvajanjem delovnih procesov v povezavi z načrtom. Tako opolnomočimo vaše vodilne zaposlene, odgovorne za izvedbo, in hkrati odkrijemo šibke točke. Njihova odprava vam omogoča delovne procese zasnovati tako, da boste dvignili zadovoljstvo zaposlenih in postali uspešnejši.

Storitve za aplikacije po meri

Če imate idejo o mobilni ali spletni aplikaciji in iščete zanesljivega partnerja, smo pravi naslov za vas. Še preden se lotimo tehnologije izvedbe, se z vsako stranko natančno pogovorimo in določimo tako potrebe uporabnikov kot poslovne cilje. Tako se poznejših faz lotevamo s podporo vseh udeležencev, bolj samozavestno in z večjo možnostjo za uspeh. Z vami smo od ideje do izvedbe in tudi takrat, ko vaša aplikacija zaživi na trgu ter potrebuje podporo in vzdrževanje.

Ponujamo celotni spekter storitev za razvoj tehnično dovršenih in zmogljivih spletnih strani. Te zajemajo tudi postavitev in integracijo zalednih sistemov ter razvoj API-jev. Vaša spletna stran se prikaže v pravi obliki tudi na mobilnih napravah.

Ključno je, da vašo aplikacijo ali spletno stran uporabniki dobro sprejmejo, pa naj bodo to vaši zaposleni ali stranke. Zato že v zgodnjih projektnih fazah ustvarimo interaktivne prototipe, s pomočjo katerih pridobimo zgodnje povratne informacije. Tak način nas vodi v razvoj prijetne in učinkovite uporabniške izkušnje (UX), ki jo nadgradimo z vizualno privlačnim vmesnikom (UI).

Z uvedbo ustreznih procesov zagotavljanja kakovosti glede na vaše poslovne zahteve zmanjšamo možnosti za nezadovoljstvo naročnikov in uporabnikov. Z upoštevanjem smernic glede pravilnega sosledja projektnih aktivnosti se izognemo nepredvidenim stroškom in zamudam pri izvedbi projekta.

Napredne vizualizacije

Naše okolje se spreminja in postaja čedalje bolj dinamično in kompleksno. Sploh pri delu morajo zaposleni znati hitro odreagirati in sprejemati prave odločitve. Napredna vizualizacija podatkom daje nov pomen in lahko poenostavi posredovanje informacij, ki so potrebne za razumevanje zapletenih problemov. Napredna vizualizacija podatkov je na mestu, kadar dvodimenzionalna grafika na navadnem zaslonu preprosto ne zmore posredovati informacij na pravi način in povzroča počasnejše razumevanje podatkov.

Virtualna in obogatena resničnost

A1 si prizadeva nuditi najboljšo 3D-izkušnjo, ki strankam pomaga bolje razumeti njihovo okolje ter odpira nove načine učenja in sodelovanja. Z našimi partnerji nudimo celoten spekter storitev za oblikovanje 3D-izkušnje po vaši meri. Zmanjšujemo razkorak med virtualnim in realnim svetom neglede na panogo. Tako pripomoremo k boljšemu nadzoru delovnih procesov, boljši nakupni izkušnji ali pa k hitrejšemu in bolj dostopnemu učenju.

Robno računalništvo

Z robnim računalništvom in pripadajočo IT-infrastrukturo omogočamo nadgradnjo video podatkovnega toka v realnem času. Strojni vid tako lahko prepozna objekte v videu in jih prikaže na vmesniku za prikaz obogatene resničnosti. Prav tako se lahko ustvarja dodatni prikazni sloj nad fizičnimi objekti s pomočjo grafike, prenesene iz osrednjega oblaka. Povezava z internetom lahko poteka prek WLAN ali brezžičnega omrežja 4G. A1 postopoma uvaja tudi omrežje 5G, ki bo omenjeni uporabi dalo še močnejši zagon.

Vsebina

Medtem ko tehnologija obogatene resničnosti iz dneva v dan bolj napreduje, v ospredje prihaja nov izziv – in to je vsebina. Na voljo so predvsem slike in videoposnetki, ki jih je v skladu z definiranim procesom treba prikazati na plasti nad fizičnimi objekti. Prikaz se izvede na nosljivih ali mobilnih napravah. Za še boljšo izkušnjo je treba vključiti tudi razne sheme, računalniške slike in druge materiale. Večini strank, ki se prvič seznanjajo s tehnologijo, zato svetujemo, da uporabijo začetni paket z osnovnimi orodji za obogateno resničnost. Ta omogočajo nove načine interakcije med zaposlenimi. Izkušeni strokovnjaki lahko tako prek oddaljenega nadzora vodijo manj izkušene sodelavce in jim med delom na zaslon očal projicirajo ukaze.

Scroll to top