Zasebna omrežja LTE in 5G

Ste mislili, da so omrežja LTE in 5G samo domena operaterjev?

Postavimo vam visoko zmogljivo zasebno End-to-End brezžično omrežje s tehnologijo 4G in 5G na vaši lokaciji, ki vam bo zagotovila visokokakovostno industrijsko povezljivost. S tem pospešite svojo digitalno preobrazbo ob uporabi enostavne platforme, ki zagotavlja visoko stopnjo varnosti. Brezžično omrežje industrijske kakovosti s preverjeno visoko zanesljivostjo tehnologij 4G in 5G. Pristop vstavi-in-poženi za namestitev rešitev s popolnim nadzorom upravljanja.

Unikatna rešitev, ki temelji na enostavnosti

Rešitev temelji na oblaku, tako da je edino opravilo postavitev potrebne opreme na lokaciji, kar bo terjalo 20 minut vašega dragocenega časa. Popolnoma predpripravljen sistem je predviden samo za vključevanje napajanja in mrežne povezljivosti. Vse drugo vam pripravimo vnaprej in poskrbimo, da je integracija na lokaciji izredno hitra. Po namestitvi radijskega dela in robnega računalnika se s pomočjo vašega uporabniškega imena in gesla prijavite v oblak in aktivirate svoje zasebno omrežje.

4G in/ali 5G

Lahko načrtujete počasen prehod iz omrežja 4G/LTE v omrežje 5G – ali pa skočite neposredno v samostojno 5G-omrežje. Dozorela tehnologija 4G/LTE v tem trenutku lahko pokriva večino primerov uporabe v industriji in omogoča uporabo široke palete cenovno ugodnih 4G-naprav. Čeprav ste se odločili začeti s tehnologijo 4G, je poznejša vključitev tehnologije 5G samo vprašanje vključevanja radijskih glav 5G, ki se lahko enostavno dodajajo v obstoječe omrežje. Vse drugo je v oblaku, samo klik stran.

TCO-kalkulator

Sledenje zalogam, prevoznim sredstvom ali inventarju. Spremljanje strojev in delavcev zaradi varnostnih razlogov. Povezovanje lokacij, ki pred tem niso bile dosegljive. Nizka latenca, visoka varnost. Široko in globoko pokrivanje. Upravljanje QoS. Neskončna skalabilnost. Visoka razpoložljivost. Sporočite nam podatke in mi vam pripravimo TCO-izračun, da boste vedeli, ali ste z našo tehnologijo na pravi poti.

Scroll to top