Podatkovno stičišče

Za vas zberemo in uredimo podatke na enem mestu.

Ključni so podatki

Količina podatkov, ki jih iz dneva v dan generira čedalje več senzorjev, naprav in strojev, postaja neobvladljiva, če ne uporabljamo pravih orodij. Zaradi velikega števila različnih proizvajalcev naprav obstaja ogromno različnih zapisov podatkov.

V veliko primerih ločen pogled na podatke samo ene naprave pove dosti manj, kot če te podatke beremo v kontekstu z drugimi podatki, ki pa so lahko v raznih informacijskih sistemih. Teh različnih informacijskih sistemov je malo morje in vsak uporablja svoj zapis.

 

Ureditev podatkov

Zato je ključno, da podatke po zajemu primerno uredimo in prečistimo, preden jih pošljemo naprej na višje ravni. Več različnih tipov podatkov zajemamo, težja je naloga in večja je njihova potencialna vrednost.

Verodostojni in integrirani podatki

Podjetja postajajo vedno bolj podatkovno gnana. To pomeni, da se tudi pri poslovnih odločitvah zanašajo na podatke. Zato je toliko bolj pomembno, da odločevalci vidijo široko sliko, ki jo sestavljajo verodostojni podatki. Z našo infrastrukturo ne dobite samo urejenih, verodostojnih in integriranih podatkov, pač pa tudi orodja, s katerimi lahko avtomatizirate nadaljnjo obdelavo. Ponujamo orodja, s katerimi razbremenite svoje zaposlene, ki tako ostanejo bolj produktivni.

Scroll to top