Partnerji

Izkoristite priložnost za razvoj novih poslovnih modelov skupaj s skupino A1. Ponujamo različne partnerske modele, ki ne povečajo le vašega uspeha, temveč izboljšajo tudi rezultate vaših strank. Razvijte poslovne aplikacije v oblaku, uvedite sodobne rešitve ali priporočite naše storitve v oblaku in IoT. Prepričajte se sami: preizkusite prednosti naših partnerskih programov.

Celovite hibridne storitve partnerskih mrež

Podjetja čedalje bolj opažajo, da celotne End-to-End storitve težko zagotovijo sama. Zato se povezujejo v partnerske ekosisteme, prek katerih lahko končnim strankam skupaj zagotovijo boljši produkt ali storitev. Če so bila včasih določena podjetja znotraj ekosistemov med seboj konkurenca, pa so danes lahko partnerji.

Izkoristite moč partnerske mreže A1

Podjetja, povezana v enoten ekosistem, pred stranko nastopijo kot en ponudnik, saj danes ni nič bolj pomembno kot ugoditi stranki in slediti spremenjenim uporabniškim navadam hitreje od konkurence (oziroma konkurenčnih ekosistemov).

Partner VAR

Naš prodajni program z dodano vrednostjo vam ponuja priložnost, da razvijete nove poslovne aplikacije v oblaku za stranke ali uvedete rešitve IoT. Z dodatnimi storitvami razširite svoj tržni potencial.

Priporočila

Naj gre za oblakovno platformo ali druge rešitve na področju oblakov in interneta stvari: priporočite naše rešitve in storitve svojim strankam ter prejmite provizijo.

Omogočevalec storitev

Postanite omogočevalec storitev v okolju IoT. Podpirajte naše stranke in izkoristite stalna naročila.

ISV partner

Ali imate rešitev SaaS in bi radi osvojili nove trge ali dosegli dodatne stranke v svoji državi? Ponujamo vam priložnost, da se enostavno in hitro povežete z našo platformo.

Jernej Fortuna

Vodja razvoja novih poslovnih priložnosti

Marjana Senčar Srdič

Raziskave in strateški razvoj

Scroll to top