O nas

Ne želimo biti le svetovalci, ampak tudi partnerji svojih strank. To nam omogoča razvoj in implementacijo najboljših digitalnih rešitev glede na vaše poslovne potrebe.

Našim strankam omogočamo, da digitalni potencial pretvorijo v poslovne rezultate.

Osebna izkaznica

Sedež podjetja:

A1 Slovenija, d.d.
Ameriška ulica 4
SI-1000 Ljubljana 

Kontakt:

dti@A1.si  
040 40 40 40    24-urna telefonska številka za vse uporabnike 

Druge pomembne informacije:

TRR:    29000-0159800373
Identifikacijska številka:    SI 60595256
Matična številka:    1196332000
Kapital:    SRG 1/29430/00 Ljubljana 38.781.000 EUR
Predsednik nadzornega sveta:    Alejandro Douglass Plater
Predsednik uprave:    Dejan Turk

Globalna miselnost in lokalna dejanja

Na digitalne trende gledamo širše, z mislijo na družbo in okolje. Napredna digitalna orodja poskušamo narediti čim bolj dostopna, tako za velika kot za majhna podjetja ter razne skupnosti. Smo vključujoči in verjamemo, da mora biti digitalizacija v službi vseh starostnih skupin. Ta naša prepričanja in usmeritve dokazujemo vsak dan pri odnosu s številnimi zasebnimi strankami in z vsemi vrstami podjetij.

Naš cilj je nuditi celovite rešitve, zato se povezujemo in krepimo tehnološko in partnersko mrežo, pospešeno tudi v lokalnem okolju. Mednarodna povezanost prek skupine Telekom Austria Group in partnerstvo s hčerinskim podjetjem A1 Digital nam omogočata dostop do številnih dobrih praks, strokovnjakov in predintegriranih tehnoloških rešitev.

Že več kot 20 let stopamo v korak z razvojem.

V koraku z razvojem novih tehnologij smo že več kot 20 let

V osnovi A1 Slovenija nudi tehnološke gradnike, ki so preverjeni in v uporabi na ravni skupine Telekom Austria Group. Imamo podporo več kot 200 strokovnjakov za digitalizacijo, ki so izvedli več kot 900 projektov v 12 državah. Svetovalna hiša Gartner umešča naše sestrsko podjetje na svetovni zemljevid interneta stvari.

Z našimi tehnološkimi partnerji in lastnimi tehničnimi oddelki pokrivamo implementacijo naprednih rešitev. To vključuje razne ravni strojne in komunikacijske opreme ter platform s pripadajočimi aplikacijami.

Scroll to top